ISO 672:1978
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠١ فبراير ١٩٧٨
Soaps — Determination of moisture and volatile matter content — Oven method
ملفات الوثيقة ISO 672:1978
الإنجليزية
2 صفحات
الإصدار الحالي
20.81 OMR
مجال الوثيقة ISO 672:1978
A sample of about 10 g is weighed to the nearest 0.01 g, placed in an oven controlled at 103 2 °C, cooled in a desiccator and weighed again. The operations are repeated until the difference in mass between two successive weighings is less than 0.01 g.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 1952:2025
مواصفة قياسية دولية
Coal — Determination of extractable metals in dilute hydrochloric acid

ISO 5834-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Implants for surgery — Ultra-high-molecular-weight polyethylene — Part 1: Powder form

ISO 5834-3:2025
مواصفة قياسية دولية
Implants for surgery — Ultra-high-molecular-weight polyethylene — Part 3: Accelerated ageing methods after gamma irradiation in air

ISO 15238:2025
مواصفة قياسية دولية
Coal — Determination of total cadmium
